lördag 30 juni 2018

En dag på Smart Park

Detta inlägg hade alltså kunnat ha den alternativa titeln "Elma och Andy åker karusell", för det var tydligen bara där jag tog bilder under vår förmiddag på Smart park. Ingen av oss vuxna hade varit till smart park tidigare, så det var riktigt trevligt att få fara dit nu när Ömsen bjöd på det. Det lär absolut bli fler besök bara Elma blir lite äldre ♥

Efter besöket i Eckerö styrde vi bilen mot farfar Stefan. I väntan på att åka och äta middag satt jag och Elma på trappan och tog några selfies. Det är Elmas nya grej, hon kommer springande med min telefon i handen och ropar "mamma, vi ska ta selfie". Linslus ♥

Åkte med farfars "nya" bil till Furulundsgården och åt middag där. Älskar Elmas min på bilden med maten, sååå sugen på att hugga in ♥ Förövrigt hade Elmas barnportion varit fullt tillräcklig för mig som är vuxen, så mycket mat!

Väl hemma igen var det bara att titta på Bolibompa och sen hoppa i säng. Tog inte länge innan det flög stora ZzZzZz ovanför huvudet på lilla räkan. Så med det säger jag godnatt ♥

fredag 8 juni 2018

Trollunge ♥

Freeeedaaaaag! ♥

Vad det ska vara svårt att påbörja första meningen i inlägget? Är bara första skriven så brukar resten gå av sig själv, men just den där första är ofta så svår att få ner på skärmen. Har skrivit och raderat ungefär 100 gånger nu, så detta inlägg får börja såhär.

Har jobbat idag och det känns fortfarande underligt att jobba på fredagar och förlora den där heliga dagen tillsammans med min busfia ♥ Jobbar iof bara heltid fram till hösten, och då går jag ner i arbetstid ett tag igen. Elma har varit på stugan med mormor så henne går det då rakt ingen nöd på när mamma jobbar, men det är mitt mammahjärta som spricker lite av att helgen tillsammans blir så kort. Snart är det i alla fall semester, och då får vi massor av ledig tid ihop hela familjen, längtar sååå mycket!

Imorgon är det dags att ta sig i kragen och springa 5 km i Together 4 Life. Är glad att jag har Jonna med mig, och kommer jag ens i mål så kommer jag vara enormt nöjd med min egen prestation. Ska bli intressant att se om det kommer någon uppdatering därifrån och om jag överlever springturen, haha!

Nu ska jag runda av detta och mysa med lillfjunis en stund ♥ Puss

Elma 3 år ♥

Den årliga födelsedagsfotograferingen blir bara svårare och svårare att utföra måste jag säga. Rörliga motiv har väl aldrig varit min kopp te, men fasen alltså, ungen har inget tålamod. Brås alltså solklart inte på sin mamma, det är ett som är säkert, haha! Tur att bilderna jag tog med telefonen blev lite bättre än dem från kameran, så det kommer finnas material till familjealbumet ändå.

Tänk att den lilla räkan redan har fyllt tre hela jordsnurr. Mamma kan inte förstå att tiden har skenat så fort, känns som om det inte alls är så längesen hon kom till jorden. Mammas lilla bestämda dam ♥ Som jag älskar dig! ♥

torsdag 7 juni 2018

Det var en kväll i... maj!♥

Jag behöver bli bättre på att använda kameran igen. Inser att jag har tappat både fokus (höhö) och tålamod när det kommer till att fotografera. Att sen inse att batteriet blinkade nästan tomt gjorde ju inte heller att jag gjorde några seriösa fotoförsök denna kväll.

Nåväl, bilderna togs när jag och Hanna var på tur ut på Tellholmsberget i vår stilla och lugna barnfrihet eller vad man kan kalla det. Tog varsin stor godispåse under armen och traskade iväg och satte oss i solen och pratade om allt och ingenting i lugn och ro, något som inte händer så jätteofta längre. Så välbehövligt med en sån kväll. Att vi sen skulle dra vidare till Uppsala dagen efter och fick en hel dag till med bara sliriga funderingar, det behöver vi inte nämna här. Ehe!