söndag 30 juli 2017

Riddarna på picknick.

Sommarens riddarpicknick hölls på Nabben då det skulle vara lekvänligt för barnen. Dock var det bara Elma och Matteo som var med och lekte på fikan. Hanna hade lämnat Tova hemma med pappa och Wilhelm lekte en bit bort med pappa och moster.
Det var inte så fullt med folk på nabben som jag hade trott att det skulle vara. Rätt skönt faktiskt.

Hanna hade en fin picknickkorg med sig, fylld med godsaker var den också.

Sociala klubben håller reda exakt var barnet håller hus, haha!

Fikadags

Kan konstatera att det inte blev bilder på just mycket annat än Elma och Matteo. Bilderna på Matteo lägger jag dock inte upp är då jag inte vet om det är okej för hans mamma. Sista bilden på halva Hanna och Linnea är det dock Elma som har tagit. De flesta andra har Hanna tagit med min kamera.

onsdag 26 juli 2017

Skitgrejer!

I förmiddags när jag skulle gå in på min blogg och leta upp ett recept så upptäckte jag att alla mina bilder var "låsta" av "sophinken" och att jag behövde betala för att kunna dela dem på bloggen igen. Var in och kollade vad det skulle kosta att låsa upp möjligheten till "3rd party hosting" igen och såg att det kostade $399.99 i året. Kik sig, tyckte jag och nu har jag lite smått börjat spara ner bilderna från "sophinken" och lägger upp dem via blogger själv istället. Lär ta tid, om det någonsin blir färdigt och kan inte påstå att det väckte lusten att blogga heller. Skitgrejer!

Ja, jag är sur!