fredag 30 september 2016

Bloggtorka i huvudet.


Tidigare idag satt och funderade igenom saker att blogga om, och konstaterade att jag saknar det där bloggflowet jag hade när jag bodde i Kalmar. Då när blogginläggen inte kom en gång i månaden eller ännu glesare utan de kom upp dagligen och det var roligt att skriva. Nu mera kommer det inte komma dagliga inlägg då jag vissa dagar har så mycket med jobb och småbarnsliv att jag inte ens hinner eller orkar sätta mig ner vi datorn på kvällarna utan ofta landar direkt i soffan efter nattningen, men målet hade ju varit att det i alla fall skulle komma nått inlägg i veckan.

Så har mina få men kära läsare några önskemål vad jag ska blogga om så skriv det här så lovar jag att jag ska göra det ♥ Jag vet att du Hanna hade nått önskemål, men jag har glömt vad det var så skriv det gärna igen! Puss

Vad underligt det blev.

Var iväg på bio med Hanna och Åsa igår och såg på Bridget Jones's Baby och när jag sen kom hem så låg min egen baby och sov redan. Vad underligt det var att spendera en hel kväll och natt utan att ha fått ge henne en godnattpuss. Blödig_mamma_88. Kompenserade den missade godnattpussen i morse när hon vaknade istället.

Idag är det fredag, om någon mot förmodan hade missat det, vilket innebär att jag och Elma har ledig dag tillsammans. Brukar ofta ha någon aktivitet inplanerad på förmiddagen men idag fick det bli tvätt och städning på förmiddagsschemat då kvällen bjuder på aktivitet istället då det är Open by night i stan. Elma har visat sig från sin bästa sida hela dagen genom att både äta och sova precis enligt mammas önskemål. Ätandet kan de inte klaga på från dagis heller då hon äter som en liten häst när hon är där! Mat är grejer det tycker vår lilla tjej ♥

Igår kväll slog det mig att det bara är en månad kvar tills vi åker till Vasa och tittar på Kent! Woopwoop! Låt dagarna tills dess gå fortfortfort!

lördag 24 september 2016

Ett foto i timmen, lördag 24.9

Igår kom jag på att det var längesen det var tal om EFIT, så jag skickade ett meddelande åt Hanna och frågade om hon skulle haka på och det gjorde hon gärna. Så här är min dag och här hittar ni hannas bilder från dagen!


Vaknade av att Simon steg upp och for till Sverige. Amelia surade i hallen så klev upp och släppte in henne i sovrummet och kröp sen ner i sängen och sov en stund till.


Vaknade av att Amelia trampade mig på magen och kunde inte somna om sen. Spelade lite spel på telefonen i väntan på att Elma skulle behaga vakna.


Elma sover fortfarande och jag passar på att läsa ikapp veckans Nya Åland på paddan. Padda nummer två trampar otåligt omkring i sängen och undrar varför hon ännu inte fått någon frukost.


Äntligen vaknar lillan och klättrar upp i stora sängen. Helt utvilad verkar hon dock inte vara då hon slocknar tvärs över mig.


Frukostdags! Råddmaja får äta frukost iklädd enbart blöja!


Ut på tur till Kantarellen för att köpa blöjor och glass.


Hemma igen och Amelia tycker att vi flänger runt för mycket. Här är hon dock rädd för Elma som visar sina färdigheter och försöker stänga alla öppna dörrar.


Triss i vilande tjejer. Det verkar som att detta är vårt favoritställe när man ser mina bilder!


På väg mot storasyster i Lemland. Elma sover gott i baksätet trots att hon just vaknat.


Fika och reseplanering. I oktober smäller det och jag får se KENT i Vasa! ♥


I all planering och fundering glömde jag bort att ta några bilder vid 16, 17 och 18, men tillslut sitter vi i alla fall i bilen på väg hem igen.


Kvällsgröt med ett alternativt verktyg! Efter detta säger vi godnatt och hoppas på att få sova ostört ännu en natt ♥