söndag 17 juli 2016

På en nätt liten söndagspromenad.

Då Simon har semester denna och nästa vecka så kom vi överens om att vi skulle ha någon aktivitet alla dagar för att inte sova bort eller slösa bort semestern på onödigheter. Vi har faktiskt lyckats vara aktiva alla dagar utom i fredags då vädret var tråkigt, men i övrigt så! Heja oss! Idag kom min make med den kloka iden att promenera upp på Orrdalsklint, så vi tog med oss John och Amira på upptäcktsfärd och jag kom till och med ihåg kameran!

Parkerade bilen och traskade mot vårt första mål, sandtaget. Där luktade det ruttet och dött, men det är väl en del av helheten kan jag tro.

Elma åkte tryggt och säkert på pappas rygg, gullhöna!

Simon såg inte fullt lika road ut över den extra vikten.

På vägen upp var jag fullt fokuserad på att orka gå och se var jag satte fötterna, så det fick bli bilder först när vi väl var uppe. Otroligt fin utsikt var det!

Amira spanar upp i utkikstornet.

Tillslut vågade jag mig upp i tornet. Elma ser inte ut att vara helt nöjd med att mamma flyger i luften.

Att sitta i famnen på farliga John var ju sådär lagom kul! Lilla pallervant!

Dags att traska neråt igen då.

Hittade fina grässtrån på vägen ner!

Och massvis med blåbär! Så goda!

fredag 15 juli 2016

Mitt hjärta, min skatt ♥

Det är någonting visst med att ligga och titta på ett sovande barn. Bilden togs i morse och hon låg och såg sådär ovanligt harmonisk ut. Kunde inte låta bli att peta henne lite på den där mjuka kinden och väckte henne ju såklart. Hon verkar dock inte ha lidit så avsevärt av det då hon vaknade med ett brett leende. ♥

Idag har vi varit ut och hälsat på Hanna, Sami och Tova ute på Bussö. Var riktigt mysigt att komma ut på besök, får se till att det inte går två år tills nästa gång vi är dit. Och ännu så verkar det inte som om det är punka på bilen, så vi klarade oss denna gång! Dock har jag blivit hemskt dålig på att ta bilder på annat än Elma, så ni blir utan bilder från dagens aktivitet. 

Nu ska jag gå och krypa ner bredvid min sovande lillgris. Godnatt på er ♥

torsdag 7 juli 2016

Gråa hår och ett paket kex.

Vissa kvällar är man i större behov av någonting att tröstäta än andra. Ikväll har jag tröstätit ett halvt (eh, kanske blev ett helt) paket jaffakex efter att ha varit med om den värsta läggningen i mannaminne. Men nu lämnar vi den bakom oss och tar några djupa andetag och tänker "ny dag, nya tag" för imorgon är det faktiskt fredag!

Ville bara lämna ett litet avtryck här igen!
Nattinatt på er alla!