måndag 30 november 2015

No. 2

för att vara med: 1) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 2) Kommentera sedan på detta inlägg att du är med och lämna en länk till din bild (minst 900 pixlar bred för bästa presentation) och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar! På söndag 6:e december presenteras deltagarnas bilder hos mig och Hanna. Lycka till!

Adventskalender 2015: i början av varje vecka presenteras ett tema. På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg. Vem som helst får vara med och det går bra att hoppa över teman och endast delta där en själv vill. Nästa tema avslöjas den 7:e december.

söndag 29 november 2015

Tema 1 - Längtan.

langtan
Här kommer min tolkning av det första temat i vår adventskalender. Det kanske inte är en helt solklar tolkning när man inte ser Elmas ansikte, men hon tittade i alla fall väldigt längtansfullt på elden som sprakade i spisen.

Här har vi hannas tolkning:
langtanhanna

måndag 23 november 2015

No. 1

för att vara med: 1) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 2) Kommentera sedan på detta inlägg att du är med och lämna en länk till din bild (minst 900 pixlar bred för bästa presentation) och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar! På söndag 29:e november presenteras deltagarnas bilder hos mig och Hanna. Lycka till! 

Adventskalender 2015: i början av varje vecka presenteras ett tema. På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg. Vem som helst får vara med och det går bra att hoppa över teman och endast delta där en själv vill. Nästa tema avslöjas den 30:e november.

söndag 22 november 2015

Nu är det dags!

Det börjar närma sig att dra igång med årets adventskalender. Helt galet vad fort det gått det här året! Jag tycker nämligen inte det är längesen som jag och Hanna satt och pratade om hur skönt det var att vara utan kalender och nu är det redan ett år sen!

I början av varje vecka kommer ett tema att presenteras (tema nr.1 den 23.11, tema nr.2 den 30.11, tema nr.3 den 7.12, tema nr.4 den 14.12 och tema nr.5 den 20.12). På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg!

För att vara med: 1) Håll utkik hos mig och Hanna för att ta reda på temat. 2) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 3) Kommentera sedan på temainlägget att du är med och lämna en länk till din bild och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar!

torsdag 12 november 2015

Att skriva eller inte skriva?

Här i dagarna var det 6 månader sen den här bilden togs. Hanna var här och förevigade min lilla kula. Just precis i detta nu ligger innehållet i kulan och sover sin förmiddagslur och jag passar på att dricka en balja te och spåna runt lite på nätet.

Igår hade vi gäster här bestående av Simons gudmor och hennes dotter. De äger även Amelias bror så det blev prat om både bebisar, bröllop och en hel del katter. Alltid trevligt med besök här hemma och Elma tycker för det mesta att det är roligt med nya ansikten att titta på. 

Då förlossningen kom på tal igår så insåg jag att jag inte har skrivit om den speciellt mycket, varken på bloggen, facebook eller instagram. Har nog bara benämnt den som "den värsta dagen i mitt liv". Så min undran är nu, skulle det finnas nått intresse av att läsa någon typ av förlossningsberättelse? Min plan är alltså inte att skrämma slag på någon som går i väntans tider, utan mer berätta hur det faktiskt kan gå ibland.