söndag 27 september 2015

En morgon med inre harmoni.


I morse väckte Elma mig vid 6-tiden för att hon var hungrig. Sen somnade hon om och jag steg upp då jag hade piggnat i tillräckligt för att inte kunna somna om. Drack min finrexin och tittade på Ice Age i väntan på att hon skulle vakna igen. Hon sov inte längre än till 7-tiden så hon fick ha frukostmys med mamma i soffan. Närmare 9 började frökens ögon bli allt tyngre så jag bäddade ner henne i vagnen och traskade iväg på en entimmes promenad. Riktigt härligt väder och jag är glad att få bo i en såhär härlig miljö ♥ Dammade även av min gamla mp3-spelare och lyssnade på riktig nostalgimusik hela promenaden.

torsdag 24 september 2015

Tidig morgon i september.

Sitter i kontoret och spanar på aktiviteten utanför fönstret. Sopbilen är här och tömmer större delen av tunnorna. Dock inte den som mest skulle behöva tömmas, dvs den med kartong som är proppfull och lite till. Amelia ligger i alla fall på sin vanliga plats bredvid mig och slumrar. Inne i sovrummet ligger Elma och slumrar på min sida av sängen.

Det räknas kanske inte som tidig morgon längre, men när Elma väckte mig vid 6.30 och ville ha mat så var det både mörkt och kändes olidligt tidigt. Men tro inte att jag kunde somna om efter att ha matat henne! Så vid 7-tiden steg jag upp och åt frukost i lugn och ro med katten som sällskap, som förr i tiden innan bebisen fanns. Hon verkar i alla fall fått sin kvot av uppmärksamhet uppfylld nu då hon sover lugnt bredvid mig.

Hade en plan med detta inlägg, men den glömdes bort i virrvarret av andra funderingar och nu hör jag att lillan pratar i sovrummet så nu är det dags att starta en ny dag av mammaledigt. Som jag älskar det ♥

onsdag 9 september 2015

En liten upprensning.

Sitter och nynnar på "när lillan kom till jorden" och möblerar om i mina bildmappar. Passar på att ta en stund vid datorn när min lilla snorkråka tar en tupplur. Hon fightas just nu med sitt livs fösta förkylning och är så ynklig och ledsen på dagarna då hon är nästan helt igentäppt i näsan. Hittade i alla fall lite bilder från valborg på Tellholm. Satt och kollade på bilderna och kom på mig själv att undra var jag hade Elma denna dag innan det slog mig att dessa togs innan hon föddes. Tänka sig att det fanns en tid innan hon fanns i våra liv.


Ahva badade i det iskalla vattnet.