tisdag 31 mars 2015

We'll play hide and seek to turn this around

28.09.2014 - knaskatten leker kurragömma. ♥

måndag 30 mars 2015

Det målas, byggs och slipas.


Har under dagen haft lite olika designer av och till, men nu tror jag faktiskt att jag är så gott som nöjd. Hanna som är min ständige webmaster har hjälpt den feberyra och gravidförvirrade lilla tösen att få ihop någonting bra. Ska klura lite till kring lite texter och annat småpill men det ger sig vartefter!

Vad tycker ni?

söndag 29 mars 2015

Man ska inte nämna det!

Insåg häromdagen varför man ska vara tyst om vissa saker.

Förra veckan när Simon stod och plockade i diskmaskinen så konstaterade han att den dagen vår nuvarande diskmaskin går sönder så kommer vi inte köpa en ny av samma märke (Miele) då dessa maskiner är svindyra utan att man egentligen får så mycket mer för pengarna. Tänkte inte mer på detta samtal förrän i onsdags då jag skulle starta diskmaskinen och den börjar låta underligt när den går in på torkdelen av programmet och det börjar rinna vatten ur en fläkt på framsidan.Så nu undrar jag, varför förde vi det ens på tal?! Det är ju klart att maskinen börjar strula när man säger sådär!

Imorrn får jag försöka ringa någon som är kunnig i att reparera diskmaskiner! Skitgrej!

fredag 27 mars 2015

Jag tar mig inte in i dina dunkla rum.

Idag är det en sån där dag när det mesta går segt som sirap. Vädret är grått och trist och träden på andra sidan parkeringen är inbäddade i ett luddigt täcke av dimma och dis. Det regnar lite smått vilket i och för sig gör att jag mår helt okej trots att det börjat bli pollensäsong. Spenderar lite tid i kontoret för första gången på flera dagar och insåg att jag inte haft igång datorn sen i slutet på förra veckan, så det kan gå!

Slutade jobba redan vid 14.00 idag och åkte direkt hem till katten. Som ni ser på bilden ovan så är hon ett hemskt spännande sällskap idag när hon bara sover och sover, men jag har inte hjärta att väcka henne. Någon som inte sover lika mycket är Räkan som idag är klädd i prickigt, det har varit aktivitet där inne i kulan stora delar av dagen och även om det på ett sätt är lite mysigt så börjar det faktiskt göra ont när de små fötterna trycker på revbenen. Igår trodde jag nästan att ett av revbenen gått av så ont som det gjorde, men idag känns det som tur är bättre.

Satt och räknade lite dagar i morse innan första barnet dök upp på jobbet och jag insåg att jag nu har jobbat min sista hela vecka. Nästa vecka är det ju ledigt på långfredagen så då är det jobb måndag till torsdag. Veckan efter är det måndagen som är ledig då det är annandag påsk så det innebär ju att jag jobbar tisdag till fredag. Sen har vi slutligen vecka 16 och då jobbar jag sista dagen torsdagen den 16/4 för att sen påbörja ett nytt kapitel i livet, kapitlet som stavas MAMMALEDIG! Det går för fort tycker jag!

Nu vaknade både Räka och katt, så nu ska jag aktivera katten en stund så att vi lyckas få till nått fredagsmys ikväll. Puss på er ♥

söndag 15 mars 2015

En väderblogg?

Efter att ha läst några inlägg hos hanna som handlade om vår och vårväder, så kände jag helt enkelt för att sammanfatta kommande två veckors väder. Kanske är den hemliga drömmen om att bli meteorolog som vill ut när jag känner ett behov av att prata väder.Måste säga att jag är hemskt glad över att inte se nått regn eller någon snö på kartan såhär långt, snön är jag nämligen färdig med för nu och regn är bara tråkigt även om naturen behöver det. Sen är jag även glad för att det inte är sådär jättehöga temperaturer ännu så kanske pollensäsongen hålls lite i trim. Förstår inte alls hur jag ska överleva om det skulle börja någon högre pollenblomning nu när jag inte får äta några mediciner. Lite gnäll på kvällskvisten, det får ni ta!