torsdag 29 januari 2015

8 år tillsammans ♥


Igår firade jag och Simon åtta år tillsammans ♥ Då har vi även varit förlovade i fyra år. Jag tycker inte alls det var längesen vi träffades och redan har det gått åtta år! Ikväll kommer han hem och då har jag lovat honom paj och vaniljsås.

tisdag 27 januari 2015

Vilse i skogen.


Dessa bilder är från i somras när jag och Hanna var "vilse" i Ingbybergen. Eller jag tror det var mest jag som var vilse, Hanna visste nog exakt var vi var någonstans för hon är tjejen med kollen! Jag konstaterade även att jag är tjejen utan kondis, för innan vi var uppe på rätt plats var jag både varm och trött. Man borde varit född som bergsget!

måndag 26 januari 2015

Lilla fröken uppgiven och livet.

Rubriken låter kanske lite skrämmande men riktigt så allvarligt var det alltså inte. Tyckte bara att vår lillknorra såg så uppgiven ut på dessa bilder som jag tog i somras.

söndag 25 januari 2015

Klätterapa ♥

Att Amelia vill vara med överallt där det händer är kanske ingen nyhet, tror att de flesta som följer min instagram eller har mig på Facebook har märkt av det och idag var inget undantag. 

Tidigare idag så stod Simon på en pall och höll på bytte ut takspottarna ovanför garderoben. Vem var inte på pallen mellan husses fötter, under pallen lekandes med en sladd, i garderoben och stuvade om husses kläder och hängande i husses byxben om inte Amelia. När Simon sen lyfte upp henne så var det en mycket nöjd katt som äntligen kom upp på lite högre höjd! 

♥ Mina älsklingar ♥

tisdag 13 januari 2015

Ny vecka.

Idag tassade vi in i vecka 22 och enligt appen är det då "bara" 132 dagar kvar till BF. Räkan firar med att knöla runt rätt ordentligt där inne. Det är ju mysigt på samma gång som det kan kännas en smula obehagligt, har inte riktigt vant mig vid att det rör sig på insidan av magen utan känner mig mest som en alien eller nått.

Var till försäkringsbolaget och fixade en försäkring åt räkan idag så det känns skönt att ha det gjort också. Detta enorma pussel som det är att vänta barn börjar falla på plats, och det kommer kännas ännu närmare när vi far och kikar på och beställer barnvagnen.

Det blev ett kort kvällsinlägg, men jag håller på pillar på en ny bloggdesign så det är därför bloggen får stå åt sidan lite. Godnatt på er! ♥

fredag 9 januari 2015

Grattis knorran ♥

Liten blir stor och ett år har gått. Grattis till vår lillknorra Amelia och till hennes fina kullsyskon.

onsdag 7 januari 2015

Åland Stags vs Stockholm Berserkers - Juli 14

Detta var första gången jag fotograferade någon typ av sportevenemang och jag konstaterade snabbt att jag var rätt begränsad med ett 50mm objektiv på kameran. Men jag gjorde det bästa av situationen och fick till slut ihop några hyfsade bilder. Bilden på mina naglar tog jag när lagen hade taktiksnack en stund.

tisdag 6 januari 2015

Selfie 2014


Barnvagnsdjungeln.


Vagnarna på bilden är Teutonia Cosmo, Brio Happy, Emmaljunga Super Nitro och Brio Smile.

Har suttit vid datorn i flera timmar nu och läser, läser och läser om de olika barnvagnarna som finns på marknaden. Det är ju egentligen en jäkla djungel, men jag har hittat några favoriter i alla fall, men de skiljer mycket i pris mellan dem och alla har sina fördelar och nackdelar. Får nog ta valfri båt över pölen i slutet på januari och åka till någon affär i Stockholm för att klämma och känna lite på de olika vagnarna så att vi inte råkar välja fel. Den är ju ändå en ganska viktig del i vardagen under några års tid så.

Sötast på tv just nu!


Vissa reklamer smälter man ju bara av ♥

söndag 4 januari 2015

Lillefot och bokhyllan.

Hittade lite bilder från juni 2014. Kunde inte sålla ut några favoriter, därför blev det fler som liknar varandra.


Lite tips tack!


Vi är på jakt efter en ny vardagsservis här hemma, eller jag är på jakt efter en i alla fall och Simon får snällt finna sig i det. Han klagar nog inte om jag sköter det där heller, bara de går att äta från och inte behöver handdiskas så är han nöjd, eller?

Över till min fundering. Jag är då sugen på en enkel vardagsservis som ska kunna maskindiskas. Den ska helst vara vit, men får även vara i någon annan ljus färg. Är lite inne på att de gärna får se ut som Cerveras båda nere i kollaget, men är inte sugen på att betala 200kr per del då det blir lite väl saftigt när jag vill byta ut alla delar NUNUNU!

Har ni tips på någon fin som inte finns med i kollaget eller har ni erfarenheter av någon av dem jag redan hittat? Tell me!

Julhelgen 2014


Hjälpte mamma hänga ut lite fågelmat på julafton. Även de små måste ha nått att äta.


Vi drack glögg nere i lusthuset istället för att titta på Kalle Anka på tv. Det är en tradition jag tycker om, Kalle börjar nämligen kännas en smula tjatig.


Mamma och pappa hade lagat grantomtar på gården.

<
Har man fel objektiv på kameran så blir det ingen hel bild på julgranen, utan man får nöja sig med lite detaljer.


Amelia sussade sött i en korgstol medans vi andra drack glögg och fixade med mat och dukning. Det är chill att vara katt.


Medan vi andra delade ut julklappar så låg Amelia i gungstolen och spanade på brasan. Hon är rädd för den på samma gång som hon är extremt nyfiken på den.

<
Inte ens min sötnos lyckas vara söt jämt! ;)


Någon av dagarna efter jul var vi ut på en promenad i kylan. Denna promenad resulterade i två enorma skavsår på mina fötter. Dessa skavsår gör i skrivande stund fortfarande ont, så ett bättre avslut hade jag nog kunnat få på julhelgen. Men i övrigt har det varit en enormt bra ledighet. ♥