tisdag 18 mars 2014

Glassig musik ♥

Kombinerar lite musik med lite annat snarvel (Snarvel/snarvla, är det ett ord egentligen?!). Var och handlade mat igår och fastnade som vanligt med näsan i glassdisken. Oftast har jag viljestyrka nog att bara titta vad det finns för gott och sen åka hem utan, men igår gick det inte när jag såg magnums nya jubileumsglass. För det första så tilltalades jag av förpackningen som glittrar sådär perfekt och sen blev jag såklart nyfiken på smaken. Och god var den, tyckte både jag och Simon. Lite speciell med sin "champagne"smak, men inte sådär sötslibbig som vissa av magnums glassar. PROVA DEN! ♥

Helgen genom min iPhone.

I helgen hade jag lovat mamma och pappa att hjälpa till i trädgården på stugan. Att jag vakande upp till snö och kyla efter en underbart solig vecka sänkte mitt humör lite. Jag hade faktiskt hoppats på en tidig vår i år, men tji fick jag. Solen orkade sig visserligen fram lagom till att jag slirade in i hammarlandsskogen.

Röjde, slet och släpade en stund och mitt i allt höll jag på trampa på de små gulingarna ni kan se på bilderna. Min mentala 6åring hoppade jämfota, jublade och klappade händer åt vårblommorna så jag var såklart tvungen att plocka dem och göra en liten vårbukett. Ah, det är härligt att vara på landet ibland ♥

torsdag 6 mars 2014

Bland nagellack och annat på eBay.

Idag låg det ett litet paket på hallmattan när jag kom hem från jobb. "Vad kan det vara" tänkte jag, och som vanligt när det är vadderade paket så tänker jag brevbomb. Hittills har jag lyckligtvis haft fel. Denna gång var det ett nagellack i paketet och det hade jag längtat efter.

Passade på att ta bilder i solen på balkongen för att få färgen så rättvis som möjligt. Lacket kommer alltså från China Glaze och färgen heter Infra Red. Mycket snyggt i flaskan och jag ser fram emot att prova det. Det är i alla fall mitt första China Glaze.

Och varför nämner jag då eBay i rubriken? Jo, för att både nagellacket och mitt favoritskal till telefonen är beställda därifrån. Det är en guldgruva när det kommer till att hitta saker som inte går att få tag på här på Åland. Dock kan det bli lite dyrt i längden... Heh.

onsdag 5 mars 2014

Vart är detta påväg?!

Någonstans hade jag ju en tanke på att försöka hålla bloggen vid liv, men jag har insett att det inte går. Har så mycket i huvudet på samma gång så att jag knappt vet vart alla tankar ska ta vägen. Om någon månad eller två så kanske det har lugnat ner sig lite. Sen är det inte jättespännande att blogga då jag mest bara jobbar och sover. Vädret gör inte heller att jag är speciellt motiverad att varken fotografera eller försöka komma på nått att skriva om.

Äsch, nu bara klagar jag igen. Ska ta och pallra mig ut i köket och göra lite varm choklad och trycka i mig en fastlagsbulle eftersom jag blev utan igår. Pusspåer! ♥