söndag 16 februari 2014

If I could only find a note to make you understand

Precis som de senaste åren firade jag nyår hemma med mamma och pappa. Detta nyår var jag bjuden på middag och 18års firande, men jag tackade nej då jag fortfarande inte kunde tugga ordentligt efter att ha dragit ut tänder.

Mamma hade dukat så fint med en vit amaryllis på bordet.

Förrätten var någonting med lax, avocadoröra, skagenröra och stekt malaxlimpa. Galet gott var det.

Varmrätten var Forsens inbakade julskinka. Mycket intressant och gott.

Efterrätten stod jag för, och den bestod av mjölkchokladpannacotta med vispad grädde på (pappas ide) och lite krossad dajm.

Sen gick vi ner till Miramarparken till tolvslaget och tittade på raketerna. Här kan vi även se vad som händer när man redigerar bilder vid 01.00 på nätterna. Råkade visst minska storleken före jag beskar bort en del jag skulle ha bort. Hoppsan!

Lite mer färgglada raketer. ♥

måndag 10 februari 2014

Ett sent inlägg om julafton.

På julaftonsmorgon tog jag en liten promenad i den snöfria trädgården med mamma medan hon hängde upp fågelmat. Det hängdes upp en lite lagom vinterblek gubbe.

Och en lika vinterblek gris som verkar gilla nötterna.

Simon visar en dagens outfit som passar en julfirande sjöman. Visst är han väl stilig? (;

Julpysslade lite i väntan på resten av gänget och när storasyster anlände så lassade vi in julklapparna under granen innan det var dags att börja äta julmat. För mig blev ju ätandet lite svårt på grund av utdragna tänder...

Julklappar ♥

Simon leker med några av sina julklappar (; hehe.

söndag 9 februari 2014

Vackra Lamina ♥


Då det börjar bli ett tag sen julkorten skickades ut och de julkort min syster skickade borde ha hunnit fram, om de alls tänker komma fram, så tänkte jag ta och lägga upp lite utvalda bilder på Lamina. Vackra häst ♥

lördag 8 februari 2014

Hur man fördriver en lördag?

Jonna tyckte att jag skulle blogga mera så att hon har någonting att läsa i väntan på bebis, så jag får väl ta och göra som hon vill då ♥

Får bli en liten sammanfattning av dagen. Just efter frukost pallrade jag mig iväg till Klippupp för att få håret fixat. Hade en längre period övervägt att klippa mig själv med Simons hårtrimmer, och innan detta blev verklighet så tog jag mig i kragen och bokade en tid för klipp och färg. Ser lite skeptisk ut på bilden med ufot på huvudet men egentligen var jag ganska lugn trots att jag satt mitt hår i en annan frisörs händer då "min" frisör är mammaledig.

Efter frissabesöket så skjutsade jag ut Simon och Robban till klubben där de skulle lägga tak/grilla korv/städa. Vinkade hejdå åt herrarna och kom på att jag inte alls  hade lust att åka hem igen, utan att jag ville spontanbesöka Jonna och underhålla henne i hennes segdragna väntan på minis ankomst. Köpte med mig lite go'fika när jag passerade Godby och sen satte Rally-Anna iväg mot Saltvik. Gjorde lite nytta och målade en hylla (eller Jonna målade och jag tittade på) innan vi fikade och pratade om allt och ingenting.

Tack för en mysig eftermiddag gumman och nästa gång vi ses så hoppas jag att det inte är hemma i lägenheten utan på BB. Kom igen bebis, kom igen!!!