tisdag 22 oktober 2013

Lilltrollet ♥


Några små bilder på Elliott tagna Juli 2013.

måndag 21 oktober 2013

Ännu fler gamla bilder.


Kroppen är egentligen ganska spännande. Tänka sig hur alla dessa färger kan uppstå i ett "litet" blåmärke?!

söndag 20 oktober 2013

Balettkjolar.

En liten riddarlåda.

I somras slängde jag ihop ett litet test här hemma. Det blev en brödpudding/ fattiga riddare i ugn, och det blev en riktig höjdare så det kommer jag absolut göra om! Så mycket enklare än att stå och steka riddarna en och en.

Som en liten flugsvamp.

Tokig tjej i väntan på att Simon ska göra sig färdig så att vi kan åka till stugan med Golfbollen och byta till vinterdäck. Börjar nog bli dags för såna insåg jag när jag vaknade vid 7 och det fortfarande var minusgrader ute. Försöker hålla lite liv i min blogg nu, för det är ju väldans trist att klicka in här och inte ha några nya inlägg att läsa.

Nehepp, nu är Simon färdig så nu kan vi åka. Pussåhäj!

En salig blandning.

Hittade lite fler gamla bilder i en mapp. Dessa är tagna på balkongen i slutet av juni då jag tydligen just hade varit och klippt mig och färgat håret. Så fint och sommarblont håret var, nu känns det mest bara grått och trist igen. Tur att Simons hårtrimmer har fått spader, annars hade det nog kunnat bli riktigt lajbans här hemma >_<

lördag 19 oktober 2013

Lördagsseg.

Har inte gjort många knop idag faktiskt. Det är lördag så då känns det väl inte helt nödvändigt att göra så mycket heller. Hade tänkt fara till stugan och byta till vintertossor på Golfbollen, men det får bli morgondagens projekt istället.

Har äntligen plöjt mig igenom de olästa blogginlägg jag hade på bloglovin. I måndags när jag loggade in så hade jag över 1000 stycken, så då insåg jag att det fick vara nog. Har rensat bort några bloggar jag inte ens kände att jag brydde mig om och sen har jag läst och läst och läst. 

Vid 17-tiden undrade Simon om det inte var dags att äta någon middag. Jag föreslog att jag kunde bjuda honom på lördagsmiddag på Dinos, och så fick det bli. Lite flyt hade vi också för när vi kom dit och frågade om det fanns plats att äta så fick vi svaret att "nej tyvärr, det är fullt". Men killen i baren hade knappt hunnit uttala orden innan det steg upp ett äldre par vid ett bord och gick därifrån. Så mat fick vi och Dinos har bytt till sin höstmeny ♥ Så Jonna, nu finns vitlöksbröden igen!!

Nej, nu får det vara färdigsvamlat för ikväll. Får se om jag orkar slänga igång PS en stund medan Simon, Micke och Rickard tittar på någon B-film. Godnatt ♥