torsdag 22 augusti 2013

Du är bäst ♥

Dammade av några gamla bilder, från april, på min älskade sambo och batterigreppet jag fick av honom i födelsedagspresent. Tack älskling för att du ser till att jag slipper bryta av mig handleden ♥

onsdag 21 augusti 2013

Ugglor ♥

Före pyssel. Hade hängt handdukar i badrumsfönstret för att jag inte tyckte att gardinen som var där täckte så mycket insyn. Inte för att det egentligen går att se in, men jag inbillar mig så mycket.

Efter. Bilden blev ju inte alls speciellt snygg, men man ser i alla fall lite av gardinen jag sydde. Sötaste uggletyget ♥

måndag 19 augusti 2013

London 2013 - Söndag

På hemresan tog jag inte några bilder förrän vi satt på flyget där högt ovanför molnen. Kändes faktiskt lite underligt att ha möjligheten att sitta och surfa via wifi sådär högt upp i luften.

Två nöjda resenärer som satt och räknade ungefär hur många timmar vi skulle ha på oss från att vi landade på Arlanda till att vi skulle vara i Kapellskär trots att vi var 1½ timme försenade med att lyfta från Gatwick. Insåg att det skulle bli lite tight om tid, men att det skulle gå hyffsat utan att behöva stressa ihjäl sig.

Framme i Kapellskär. Tidsplaneringen vi gjort på flyget sprack ordentligt då det var en stor passkontroll när vi kom av flyget på Arlanda. De hade till en början bara en av fyra kontrollbås öppna, så ni kan ju tänka er vilken tid det tog. Efter att vi sist och slutligen fått våra pass kontrollerade så hade vi väldigt lite tid kvar så det var bara att springa ner till bagageutlämningen med full fart och sen vidare till bilen. Väl i bilen hade vi 45 minuter på oss att ta oss ner till Kapellskär. Magsår, check!

Som denna bild visar så hann vi med båten. Vi kom ner till hamnen 10 minuter innan båten egentligen skulle gå, men då hade vi tur att Rosella inte hade hunnit komma in ännu. Pheew! Bilden tog jag egentligen för att visa att det mesta verkar krångla på Rosella numera. Här lyckades de haka fast rampen i bogvisiret, mycket lyckat.

Har nog aldrig varit så skönt att få krypa ner i den egna sängen. En mjuk säng och ett tjockt och fluffigt täcke, vad mer kan man önska sig? Vill i alla fall sammanfatta det som en helt fantastiskt resa och London är en stad som jag absolut kommer återvända till.

söndag 18 augusti 2013

London 2013 - Lördag.

Lördagen var vår planerade shoppingdag och vädret visade sig från sin bästa sida. 32 grader varmt och nästan ingen luft att andas. Härliga tider alltså. Efter att ha besökt de butiker jag tjatat om innan vi åkte till London så ringde Henke och sa att han var i närheten och hade lust att ses en sista gång innan de och vi åkte hem.

Tillbaka på hotellet och lastade av det vi shoppat under dagen. Simon tyckte att han såg ett visst färgtema i mina påsar.

Åt lite middag på puben som låg bredvid vårt hotell. Mmmm, gott!

Promenerade runt i Regents Park och var lite ledsna över att behöva åka hem dagen efter.

Promenerade förbi en moské.

Hittade min pyttelilla drömbil parkerad utanför vårt hotell, och då menar jag inte den röda (;

Sen var det dags att packa väskan och krypa till sängs.

London 2013 - Fredag. LÅÅÅÅNGT!

Inledde dagen med lite frukost. Konstigt att man håller sig till exakt de saker man äter hemma trots att man är utomlands och skulle kunna testa lite mer spännande mat som inte finns hemma istället.

Färdiga för att spendera hela dagen ute på vift. På sista bilden har Simon ett Dorrito-chips i munnen och har alltså inte fått orange tunga.

På väg in på Madame Tussauds. Läste varningsskylten för skräckkammaren och tyckte att det lät grymt läskigt.

Äntligen inne!

Så sjukt mycket folk.

Här kommer några dockor i ett urval. Russel Brand.

Nicole Kidman

David och Victoria Beckham.

Angelina Jolie och Brad Pitt.

Emma Watson

Twilight ♥

George Clooney

Marilyn Monroe

Tingeling.

Simon chillar lite med Justin Bieber.

Och jag tillsammans med Robbie.

Simon snackar allvar med Putin.

Churchill och Hitler.

<
På väg ner till skräckkammaren där det till stora delar var fotoförbud. Insåg ganska fort att den inte var så läskig som jag trott när jag läste skylten. Det var lite som spökhuset på gröna lund, med levande människor som springer framför en och gör konstiga ljud. De rörde inte oss, så vi fick inte röra dem heller. Inte så läskigt alltså. Efter detta skulle man åka en bit i en engelsk taxi där det berättades en story om London. Fotoförbud där med förstås.

Kom upp till Marvels del av vaxmuseet. Hittade en jättestor fot.

Snyggingar i spegel innan vi skulle in och titta på 4D - film.

Lunch på KFC.

Med snabba steg mot nästa aktivitet: London Eye.

Eftersom vi fick börja köa först klockan två så fick vi vänta lite så vi promenerade runt ett tag.

Satte oss ner på en liten servering och drack varsin smirre/öl.

Hit vill jag gå nästa gång jag är i London.

Så var det dags för London Eye. Det var skönt att komma in i "bubblan" och ACn efter att ha köat i över 45 minuter.

Hjärtat tyckte att det började bli lite högt.

Ja, jag var också med.

Synd att det var så disigt så att många bilder blir lite grå.

Min snygging ♥

De röda bussarna!

Detta sjukhus ser verkligen inte trevligt ut...

Love ♥

Så var vi på marken igen och köpte varsin fantastisk glass. Över halva glaset var fyllt med färska jordgubbar och smält choklad och sen var det mjukglass ovanpå. ÅH så gott! ♥

Ja, mycket folk ja.

Jag och London Eye.

Big Ben.

Simon och de röda telefonkioskerna.

Jag och en telefonkiosk.

Nästa stopp: Churchill war rooms.

Sen åkte vi lite tunnebana igen.

Promenerade i en stor park.

Var är vi? ;)

Simon nöjd och glad och det var dags att åka hemåt.

Lite chill på hotellrummet.

Mina souvenirer. Tröjan är helt underbar och skalet är också rätt coolt. Nått som inte var riktigt lika coolt var min fot som blivit blå samma dag som vi åkte till London. Detta var då fredagen i bilder, är någon intresserad så finns det fler bilder i ett album på Facebook.