onsdag 31 juli 2013

London 2013

Torsdag.
Det sista jag gjorde innan vi lämnade lägenheten var att kolla en sista gång vad det skulle bli för väder i London de kommande dagarna. Tumme upp tyckte jag.

Trött chey i bilen påväg till Rosella.

Lite mindre trött chey. En betydligt tröttare chaufför däremot, söt-älskling ♥

Vi vinkade till Cinderella i väntan på att få köra ombord på Rosella.

Skeptisk tjej i väntan på att gå till frukostbuffen. Andra bilden visar en trött kille efter frukosten.

Rejsade min lilla vita brumbrum mot Arlanda och parkeringshuset vi bokat plats i.

Ä N T L I G E N  kunde semestern börja och vi firade med varsin cider/öl på O'learys.

Ja, jag ser ut som en mupp på bilderna, men det bjuder jag på (;

Bekväma skor är ett måste när man ska resa länge.

Spännande utsikt utanför terminal 5 och trötta barn i väntan på boarding.

Så var vi över på rätt sida av diverse olika vatten som jag inte tänker räkna upp. Lyckades hitta ner några steg på Gatwicks flygplats och tog expresståget in till Victoria Station.

Glada barn som äntligen hittat fram till sitt hotell.

Efter att ha chillat en stund på hotellet så gav vi oss ut på stan för att möta upp Henke och Ylva. Vi tog den jobbiga vägen och GICK till platsen vi skulle mötas på. När vi sen skulle hem så var vi så trötta så vi tog tunnelbanan istället. Här var tåget påväg in, därav den stressade minen.

Efter en sväng till Tesco för att handla lite frukost så kom vi tillbaka till vårt hotellrum. ALLT man svängde på stod det IKEA under. Och jag måste säga att de valt oerhört snygga stolsdynor. Sen sa vi godnatt ganska tidigt och förberedde oss för en ny fullspäckad dag.

I just can't get enough!

Sitter och lyssnar på regnet som öser ner utanför och äter lite "middag" samtidigt som jag samlar ork för att börja med Londonbilderna. Bjuder på en liten bild på en klänning jag köpte i Stockholm i helgen. Märket är Fröken Söt och jag är så kär i både modell och mönster!

torsdag 25 juli 2013

Två flugor i en smäll.

Sitter och testar lite småfix på bloggen i väntan på att tvätten ska bli klar. Klurar på samma gång över hur jag ska göra med londonbilderna. Slängde in en liten röstningsruta ovanför min bild i sidebaren, så jag skulle bli såååå glad ifall ni ville klicka i vad ni tycker i denna fråga! Ni har till måndag 29/7 på er att svara!

Puss på er ♥

måndag 22 juli 2013

En vacker kväll.

Efter den blöta hundpromenaden så visade sig en av de kraftigaste och finaste regnbågarna jag någonsin sett. Så otroligt vackert  ♥

Dränkt katt, eller var det hund kanske?

Regniga promenader är inte någon direkt favorit hos mig. Men behöver hunden kissa så är det bara att klä på sig och gå ut oavsett väder. Abby var inte helt nöjd med att behöva duscha efter promenaden dock, men vad gör man när halva skrakvägen bestod av grus, sand och lera?! Söt var hon i alla fall när hon rejsade omkring här hemma och torkade sig.

söndag 21 juli 2013

Whoopieeee! ♥

Som de flesta vid dethär laget vet så älskar jag att baka, men motivationen till det har varit i princip försvunnen sen vi flyttade hem från Kalmar. Det enda jag bakar numera är nästan kladdkaka och det är ju inte så mycket jobb. Men ja, plötsligt får jag ett infall och bakar.

Denna gång blev det whoopies.

Det eviga pusslandet för att hitta en passande partner till kakorna.

Mitt köksbiträde höll full koll på vad som hände vid köksbänken.

I väntan på att fyllningen till whoopiesarna skulle stelna lite så slängde jag ihop en banoffiepie.

Så hade glasyren äntligen stelnat lite.

Färdiga!

lördag 20 juli 2013

Ett litet påhitt.

Denna paj var helt klart det godaste jag bakat på länge. Däremot blevden kanske inte så snygg, men man kan ju inte lyckas jämt.

Underbara pioner.

fredag 19 juli 2013

En söt liten tjej ♥

Var hundvakt i början på juni och nu har jag äntligen redigerat de bilder Abby fastnade på. Puss på den söta vovven ♥

torsdag 18 juli 2013

I brist på Londonbilder.

Eftersom jag fortfarande inte haft ork och tid att lägga in Londonbilderna i datorn så får ni hålla till godo med dessa bilder. Söt fågel som hittat ett skyddat läge att bygga bo på  ♥

måndag 15 juli 2013

Den som väntar på nått gott?

Egentligen hade jag tänkt spendera kvällen med att redigera och blogga Londonbilder, men det blev inte riktigt så då jag var en trött och lite gnällig tjej ikväll. Får se om ni får vänta med att se dem i typ en månad eller mer som det brukar eller om jag kanske känner mig snäll och är lite snabbare med dem denna gång.

Godnatt ♥

onsdag 10 juli 2013

För att grillat är gott!

Efter att ha varit till Ramsholmen och fotograferat så åkte vi iväg mot Saltvik och destinationen Jonnas lägenhet. Shiro hälsade oss välkomna genom att visa sin finaste sida.

Njöt av solen och värmen ute på uteplatsen i väntan på att Ina skulle dyka upp. 

Shiro fick vara med på lite fler bilder. Sötkisse♥

Efter middagen drog vi oss ut igen och spelade lite kubb, och jag tog några bilder på dessa fina blommor.

Eve och Ina verkar oerhört fokuserade (;

Slutligen efterrätt då. Kladdkaka med tryffeltäcke, så gott! ♥