torsdag 27 juni 2013

Som en ny människa ♥

 photo 1_zps15963f3b.jpg
Var och klippte och färgade håret idag efter jobbet så jag bjuder på en liten före och efterbild. Förebilden togs kl 06.20 i morse, därav det fantastiskt pigga ansiktsuttrycket. Sen var håret blött där, så det gör inte färgen riktigt rättvis hur den var innan jag besökte Cecilia heller. Älskarälskarälskar min nya hårfärg och mitt lite kortare och lättare hår ♥

 photo 2_zps516c699d.jpg
Ufo-Anna i väntan på att hårfärgen skulle göra sitt. Så snyggt måste jag säga.

 photo 3_zpsa0ec9815.jpg
Bjuder på en bonusbild på en liten Anna i köket som egopixar i väntan på att dagens kakbak skulle vara färdigt i ugnen. Är nästan chockad över det faktum att jag i år faktiskt blivit brun i ansiktet. Tror inte det har hänt på de senaste 4 åren. Happihappi. Och vet ni en sak som också gör mig väldigt happi, det är det att jag imorrn efter jobbet inleder min första riktiga semester någonsin ♥ Att det bara handlar om två veckor är ju en annan femma, men det är iaf semester!

tisdag 25 juni 2013

Nytt, som inte egentligen är nytt längre.

 photo 34_zps7efe2270.jpg
Okej, jag erkänner. Instagram och facebook har tagit livet av mitt bloggande. Kom på när jag såg dessa bilder på datorns skrivbord att jag glömt av att blogga dem och några till. Eller rättare sagt ½ miljon bilder till. Fypåmig. Bilden visar iaf vår gamla tv. Lilla söta pluttis ♥

 photo 35_zps9be236dc.jpg
En ny stor kartong bars in. Jag som hade varit hemma med eftersviter av magsjukan jag hade på påsken blev genast betydligt gladare när kartongen landade i vardagsrummet.

 photo 36_zpsecae26d5.jpg
Nya fina smarttvn. Har nog aldrig varit så otroligt glad över en ny tv som jag blev över denna. Helt underbart att ha netflix, viaplay och annat direkt i tvn.

tisdag 11 juni 2013

Lidande och död.

Det kan man nog säga att min blogg är just nu jo. Är irriterad på designen som inte gör som jag vill och att jag inte har någon inspiration. Är så mycket annat i livet just nu, så det finns inte riktigt ork. 

Har iaf två roliga saker att berätta. Igår bokade jag och Simon en resa till London och igår fick jag veta att jag fått jobb. Pusspådet! 

söndag 9 juni 2013

Det där med fotvärmare.

 photo pussabby_zpsf1120ecd.jpg
Att cavaliererna en gång i tiden användes som fotvärmare och loppsamlare märks ganska tydligt på min lilla "sambo". Samlar loppor gör hon förstås inte, men ligger på/vid/under mina fötter gör hon nästan hela tiden. Dessa två bilder tog jag med webcamen lite snabbt precis just och där ligger hon och trycker fortfarande. Hon verkar ju inte märkbart störd av att min bashögtalare är riktad rakt mot henne heller. Tokhund ♥

torsdag 6 juni 2013

Lite nytt på bloggen då.

Var enormt längesen jag bloggade om nått som inte var flera veckor gammalt. Men nu kommer äntligen en uppdatering med lite nytt ;) Sitter i soffan och kollar på HIMYM och myser lite med min tillfälliga sambo. Är hon inte söt? Så mysigt med lite sällskap också.